5th Workstop / Thinkstart: Radiative corrections and Monte Carlo tools for Strong 2020

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome & registration

Monday, 5 June 2023 10:00 (30 minutes)

Presenter: ULRICH, Yannick (University of Durham)

Session Classification: Welcome

Contribution ID: 2 Type: not specified

Connection WP - processes

Monday, 5 June 2023 10:50 (20 minutes)

Presenter: SIGNER, Adrian (PSI - Paul Scherrer Institut)

Session Classification: General discussion

What do we want?

Contribution ID: 3 Type: not specified

What do we want?

Monday, 5 June 2023 10:35 (15 minutes)

Presenter: SIGNER, Adrian (PSI - Paul Scherrer Institut)

Session Classification: General discussion

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

From Diagrams to Amplitudes

Tuesday, 6 June 2023 09:00 (20 minutes)

Presenter: BOBADILLA, William Torres

Session Classification: WP1 & 2: leptonic processes at NNLO & beyond

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Towards N³LO: Overview

Tuesday, 6 June 2023 14:00 (15 minutes)

Towards N3LO: Overview

Presenter: ULRICH, Yannick (University of Durham)

Session Classification: WP1 & 2: leptonic processes at NNLO & beyond

Contribution ID: 6 Type: not specified

QED resummation in Monte Carlos

Wednesday, 7 June 2023 09:00 (1 hour)

Presenters: CARLONI CALAME, Carlo (INFN, Pavia (IT)); SCHOENHERR, Marek (Durham Univer-

sity)

Session Classification: WP4: parton showers

Introduction; FsQED (10' + 10')

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Introduction; FsQED (10' + 10')

Monday, 5 June 2023 14:00 (20 minutes)

Presenter: STOFFER, Peter (UZH and PSI)

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Contribution ID: 8 Type: not specified

Taking stock & Summary

Thursday, 8 June 2023 09:00 (1 hour)

Presenter: SIGNER, Adrian (PSI - Paul Scherrer Institut)

Session Classification: General discussion

Contribution ID: 9 Type: not specified

Homework assignments

Friday, 9 June 2023 10:00 (1h 30m)

Session Classification: General discussion

Open discussion

Contribution ID: 10 Type: not specified

Open discussion

Monday, 5 June 2023 15:10 (20 minutes)

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Contribution ID: 11 Type: not specified

Two-pion channel (10' + 15')

Monday, 5 June 2023 14:20 (25 minutes)

Presenter: COLANGELO, Gilberto (University of Bern)

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Contribution ID: 12 Type: not specified

Three-pion channel (10' + 15')

Monday, 5 June 2023 14:45 (25 minutes)

Presenter: KUBIS, Bastian (HISKP Uni Bonn)

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Contribution ID: 13 Type: not specified

Hadrons in Phokhara (10' + 15')

Monday, 5 June 2023 16:00 (25 minutes)

Presenter: CZYZ, Henryk

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

Comparison of different MCs (10' + 15')

Monday, 5 June 2023 16:25 (25 minutes)

Presenter: Dr IGNATOV, Fedor (University of Liverpool)

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Open discussion

Contribution ID: 15 Type: not specified

Open discussion

Monday, 5 June 2023 16:50 (25 minutes)

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Contribution ID: 16 Type: not specified

Perspectives on CMD-3 result

Monday, 5 June 2023 17:15 (45 minutes)

Presenter: Dr IGNATOV, Fedor (University of Liverpool)

Session Classification: WP3: processes with hadrons

Contribution ID: 17 Type: not specified

From Amplitudes to Cross Sections

Tuesday, 6 June 2023 09:20 (20 minutes)

Presenter: ENGEL, Tim

Session Classification: WP1 & 2: leptonic processes at NNLO & beyond

Contribution ID: 18 Type: not specified

From Cross Sections to Events: An amateur's guide

Tuesday, 6 June 2023 09:40 (20 minutes)

Presenter: ULRICH, Yannick (University of Durham)

Session Classification: WP1 & 2: leptonic processes at NNLO & beyond

Contribution ID: 19 Type: not specified

Dispersive Approach to Massive Two-Loop Amplitudes

Tuesday, 6 June 2023 10:30 (20 minutes)

Presenter: GURGONE, Andrea (University of Pavia & INFN Pavia)

Session Classification: WP1 & 2: leptonic processes at NNLO & beyond

Contribution ID: 20 Type: not specified

Towards N³LO: three-loop form factor

Tuesday, 6 June 2023 14:15 (20 minutes)

Presenter: LANGE, Fabian (KIT)

Session Classification: WP1 & 2: leptonic processes at NNLO & beyond

Contribution ID: 21 Type: not specified

Towards N³LO: soft and collinear regions

Tuesday, 6 June 2023 14:35 (20 minutes)

Presenter: ENGEL, Tim

Session Classification: WP1 & 2: leptonic processes at NNLO & beyond

Other processes

Contribution ID: 22 Type: not specified

Other processes

Monday, 5 June 2023 11:10 (20 minutes)

Presenter: KUPSC, Andrzej

Session Classification: General discussion

Contribution ID: 23 Type: not specified

Getting organised

Monday, 5 June 2023 11:30 (30 minutes)

Session Classification: General discussion