Mid-Term Meeting

Report of Contributions

Status of the Project (PSI point of \cdots

Contribution ID: 1

Type: not specified

Status of the Project (PSI point of view)

Monday 5 December 2022 09:30 (15 minutes)

Presenter: AMATO, Alex (PSI - Paul Scherrer Institut) **Session Classification:** Introductions

Status of the Project (from other i \cdots

Contribution ID: 2

Type: not specified

Status of the Project (from other institutions)

Monday 5 December 2022 09:45 (15 minutes)

Presenters: REMHOF, Arndt (Empa); HOFMANN, Beda (Uni. Bern) **Session Classification:** Introductions

MIXE technique

Contribution ID: 3

Type: not specified

MIXE technique

Monday 5 December 2022 10:00 (15 minutes)

Presenter: BISWAS, Sayani (PSI - Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Introductions

GIANT setup for MIXE

Contribution ID: 4

Type: not specified

GIANT setup for MIXE

Monday 5 December 2022 10:15 (15 minutes)

Presenter: JANKA, Gianluca (PSI) **Session Classification:** Introductions

MIXE analysis

Contribution ID: 5

Type: not specified

MIXE analysis

Monday 5 December 2022 11:00 (30 minutes)

Presenter: BISWAS, Sayani (PSI - Paul Scherrer Institut) **Session Classification:** Analysis/Results

Results on archaeological samples

Contribution ID: 6

Type: not specified

Results on archaeological samples

Monday 5 December 2022 11:30 (20 minutes)

Presenter: MEGATLI-NIEBEL, Isabel (Augusta Raurica) **Session Classification:** Analysis/Results

Results on batteries

Contribution ID: 7

Type: not specified

Results on batteries

Monday 5 December 2022 11:50 (20 minutes)

Presenter: QUEREL, Edouard (Empa) **Session Classification:** Analysis/Results

Results on meteorites

Contribution ID: 8

Type: not specified

Results on meteorites

Monday 5 December 2022 12:10 (20 minutes)

Presenter:HOFMANN, Beda (Uni. Bern)Session Classification:Analysis/Results

Next Publications

Contribution ID: 9

Type: not specified

Next Publications

Monday 5 December 2022 14:00 (30 minutes)

Session Classification: Next steps in 2023

Future beamtimes (DAQ, instrum ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Future beamtimes (DAQ, instrument, tracking chamber made in CH)

Monday 5 December 2022 14:30 (30 minutes)

Presenter: JANKA, Gianluca (PSI)Session Classification: Next steps in 2023

Which measurements/samples

Contribution ID: 11

Type: not specified

Which measurements/samples

Monday 5 December 2022 15:00 (30 minutes)

Session Classification: Next steps in 2023

Additional funding schemes

Contribution ID: 12

Type: not specified

Additional funding schemes

Monday 5 December 2022 16:00 (30 minutes)

Presenter: AMATO, Alex (PSI - Paul Scherrer Institut) **Session Classification:** Funding/Collaborations

Collaborations

Contribution ID: 13

Type: not specified

Collaborations

Monday 5 December 2022 16:30 (15 minutes)

Presenter: BISWAS, Sayani (PSI - Paul Scherrer Institut) **Session Classification:** Funding/Collaborations

Closing remarks

Contribution ID: 14

Type: not specified

Closing remarks

Monday 5 December 2022 16:45 (15 minutes)

Session Classification: Funding/Collaborations