	Schedule v241001				
Time\Date	Sunday-17-Nov-2024	Monday-18-Nov-2024	Tuesday-19-Nov-2024	Wednesday-20-Nov-2024	Thursday-21-Nov-2024
08:30-09:00		Preparation	Preparation	Preparation	Preparation
9:00		10-min Session B Intro	10-min Session F Intro	10-min Session J Intro	10-min Session L Intro
9:10		20-min Talk B1	20-min Talk F1	20-min Talk J1	20-min Talk L1
9:20					
9:30		20-min Talk B2	20-min Talk F2	20-min Talk J2	20-min Talk L2
9:40					
9:50		20-min Talk B3	20-min Talk F3	20-min Talk J3	20-min Talk L3
10:00					
10:10		20-min Talk B4	20-min Talk F4	20-min Talk J4	20-min Talk L4
10:20					
10:20		Coffee break	Coffee break	Coffee break	20-min Talk L5
10:40		oonee break			20 1111 1011 20
10:40					Coffee break
11:00		10-min Session C Intro	10-min Session G Intro	10-min Session K Intro	Conce break
11:10		20-min Talk C1	20-min Talk G1	20-min Talk K1	
			20-11111 Talk G1		10 min Cossion M Intro
11:20					10-min Session M Intro
11:30		20-min Talk C2	20-min Talk G2	20-min Talk K2	20-min Talk M1
11:40					
11:50		20-min Talk C3	20-min Talk G3	20-min Talk K3	20-min Talk M2
12:00	Register				
12:10		20-min Talk C4	20-min Talk G4	20-min Talk K4	20-min Talk M3
12:20					
12:30		Group Photo	Lunch + Poster	Lunch	20-min Talk M5
12:40		Lunch + Poster			
12:50					Lunch
13:00					
13:10					
13:20				Bus ride	
13:30		10-min Session D Intro	10-min Session H Intro	Bus ride	
13:40		20-min Talk D1	20-min Talk H1	Bus ride	
					10 min Cossion N Intro
13:50				Bus ride	10-min Session N Intro
14:00		20-min Talk D2	20-min Talk H2	Excursion	20-min Talk N1
14:10				Excursion	
14:20		20-min Talk D3	20-min Talk H3	Excursion	20-min Talk N2
14:30	Welcome speech			Excursion	
14:40		20-min Talk D4	20-min Talk H4	Excursion	20-min Talk N3
14:50	10-min Session A Intro			Excursion	
15:00	20-min Talk A1	Coffee break	Coffee break	Excursion	20-min Talk N4
15:10				Excursion	
15:20	20-min Talk A2			Excursion	20-min Talk N5
15:30		10-min Session E Intro	10-min Session I Intro	Excursion	
15:40	20-min Talk A3	20-min Talk E1	20-min Talk I1	Excursion	Coffee break
15:50				Excursion	unmount poster
16:00	20-min Talk A4	20-min Talk E2	20-min Talk I2	Excursion	
16:10				Excursion	
16:10	Coffee break	20-min Talk E3	20-min Talk I3	Bus ride	Keynote
16:30	mount poster			Bus ride	Robert J Lucas
16:40	nount pootor	20-min Talk E4	20-min Talk I4	Bus ride	
16:50				Bus ride	
	Kourala	Coffee breek	Coffee breek		
17:00	Keynote	Coffee break	Coffee break	X empty X	
17:10	Brian Kobilka			X empty X	
17:20				X empty X	Plenary discussion
17:30		Keynote	Keynote	Poster and social hour	
17:40		Rich Mathies	Richard Neutze		
17:50					
18:00	20-min Flash poster Talks				
18:10					
18:20	X empty X				X empty X
18:30	Poster and social hour	20-min Flash poster Talks	20-min Flash poster Talks	Conference Dinner here ??	Conference Dinner here
18:40	light dinner provided				
18:50	o a man provided	X empty X	X empty X		
19:00		Poster and social hour	Poster and social hour		
19:10					
•••					
•••					
22:00	til 22:00	til 22:00	til 22:00	til 22:00	til 22:00