Open Users Meeting BV43

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Opening of BVR

Wednesday, 22 February 2012 14:00 (10 minutes)

Presenter: HOFFMAN, Cyrus

Session Classification: Invited talk

Contribution ID: 1 Type: not specified

Flavor mixing beyond the Standard Model

Wednesday, 22 February 2012 14:40 (50 minutes)

Presenter: ISIDORI, G.

Session Classification: Invited talk

Contribution ID: 2 Type: not specified

Studying of the Proton "Radius" Puzzle with μ-p Elastic Scattering

Wednesday, 22 February 2012 15:30 (30 minutes)

R-12-01.1

Presenter: GILMAN, R.

Session Classification: Proposals

Contribution ID: 3 Type: not specified

Welcome, PSI News

Wednesday, 22 February 2012 14:10 (30 minutes)

Presenter: KIRCH, Klaus (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Invited talk

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Experimental Verification of the Exotic six-Quark Hadron d*1(1956) production in the process pp -> pp γγ

Wednesday, 22 February 2012 16:20 (20 minutes)

R-12-02.0

Presenter: KHRYKIN, A.S.

Session Classification: Letters of Intent

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Lol for an Experiment to Search for the Decay μ→eee

Wednesday, 22 February 2012 16:40 (30 minutes)

R-12-03.0

Presenter: SCHOENING, Andre

Session Classification: Letters of Intent

Contribution ID: 6 Type: not specified

Search for μ→eγ

Wednesday, 22 February 2012 17:10 (20 minutes)

R-99-05

Presenter: Prof. MORI, Toshinori (The University of Tokyo)

Session Classification: Progress Reports

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Status of the n-EDM Experiment

Wednesday, 22 February 2012 17:30 (30 minutes)

R-05-03

Presenter: SCHMIDT-WELLENBERG, P.

Session Classification: Progress Reports

Contribution ID: 8 Type: not specified

Muon Capture on the Deuteron - The MuSun Experiment

Wednesday, 22 February 2012 18:00 (20 minutes)

R-08-01

Presenter: PETITJEAN, C.

Session Classification: Progress Reports

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Presentation of the Committee recommendations to the spokespersons

Thursday, 23 February 2012 14:00 (30 minutes)

Presenter: HOFFMAN, Cyrus

Session Classification: Committee Report

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion of the beam schedule 2012

Thursday, 23 February 2012 14:30 (30 minutes)

Presenter: PETITJEAN, C.

Session Classification: Committee Report