# 3rd PaN-Data & CRISP Harmonisation Meeting ZRH Airport

# **Report of Contributions**

3rd PaN-Data &  $\cdots$  / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

## Welcome

Presenter: ABELA

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

## Welcome

Wednesday, 13 June 2012 10:00 (10 minutes)

**Presenter:** ABELA, Rafael (PSI)

Contribution ID: 2 Type: not specified

# Organisation, Outline of meeting

Wednesday, 13 June 2012 10:10 (10 minutes)

**Presenter:** WEYER, Heinz J (PSI)

Contribution ID: 3 Type: not specified

## Status Umbrella

Wednesday, 13 June 2012 10:20 (10 minutes)

**Presenter:** ABT, Bjoern (PSI)

**ESRF** 

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## **ESRF**

Wednesday, 13 June 2012 10:30 (10 minutes)

**Presenter:** PORTE, Dominique (ESRF)

Session Classification: Facility views I

HZB

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **HZB**

Wednesday, 13 June 2012 10:40 (10 minutes)

**Presenter:** GUTBERLET, Thomas (HZb Berlin)

Session Classification: Facility views I

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### ILL

Wednesday, 13 June 2012 10:50 (10 minutes)

Presenter: PERRIN, Jean-Francois (ILL)

Session Classification: Facility views I

DIAMOND

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## **DIAMOND**

Wednesday, 13 June 2012 11:15 (10 minutes)

**Presenter:** PULFORD, Bill (DIAMOND)

Session Classification: Facility views II

Contribution ID: 8 Type: not specified

# **EMBL Hamburg & Biostruct X**

Wednesday, 13 June 2012 11:25 (10 minutes)

**Presenter:** SCHMIDT, Johannes (EMBL Hamburg)

Session Classification: Facility views II

FMI Basel

Contribution ID: 9 Type: not specified

## **FMI Basel**

Wednesday, 13 June 2012 11:35 (10 minutes)

**Presenter:** FLANDERS, Dean (FMI Basel)

Session Classification: Facility views II

STFC

Contribution ID: 10 Type: not specified

## **STFC**

Wednesday, 13 June 2012 11:45 (10 minutes)

**Presenter:** FISHER, Steve (STFC)

Session Classification: Facility views II

**CERN** 

Contribution ID: 11 Type: not specified

## **CERN**

Wednesday, 13 June 2012 11:55 (10 minutes)

**Presenter:** FIELD, Laurence (CERN)

Session Classification: Facility views II

GSI / FAIR

Contribution ID: 12 Type: not specified

## **GSI / FAIR**

**Presenter:** MALZACHER, Peter (GSI)

Contribution ID: 13 Type: not specified

# IT roadmap, technical

Wednesday, 13 June 2012 13:05 (55 minutes)

Session Classification: Discussions and road maps I

Contribution ID: 14 Type: not specified

# IT roadmap, management, operation & admin

Wednesday, 13 June 2012 14:00 (55 minutes)

Session Classification: Discussions and road maps I

Contribution ID: 15 Type: not specified

# **CRISP and PaNdata (architecture)**

Wednesday, 13 June 2012 15:15 (50 minutes)

Session Classification: Discussions and roadmaps II

3rd PaN-Data &  $\cdots$  / Report of Contributions

Conclusion

Contribution ID: 16 Type: not specified

## Conclusion

**Presenter:** VAN DAALEN, Mirjam (PSI)

Conclusion

Contribution ID: 17 Type: not specified

## Conclusion

Wednesday, 13 June 2012 16:05 (10 minutes)

**Presenter:** VAN DAALEN, Mirjam (PSI)