MUST visit at PSI

Europe/Zurich
PSI

PSI

    • 9:30 AM 10:15 AM
      Status SwissFEL 45m
      Speaker: Hans Braun (PSI)
    • 10:15 AM 12:30 PM
      Scientific goals I 2h 15m
      Speakers: Bill Pedrini (Paul Scherrer Institut) , Bruce Patterson (Paul Scherrer Institut) , Hans-Christian Sigg (Paul Scherrer Institut) , Jacinto De Paiva Sa (Paul Scherrer Institut)
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Lunch (Oase) 1h
    • 1:30 PM 2:45 PM
      Scietific goals II 1h 15m
      Speaker: Christoph Hauri (Paul Scherrer Institut)
    • 3:00 PM 3:45 PM
      Visit 250 MeV Injector 45m
      Speaker: Marco Pedrozzi (Paul Scherrer Institut)
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Talk 1h
      Speaker: Dr Jom Luiten
    • 5:00 PM 6:00 PM
      General discussion 1h
    • 7:00 PM 9:00 PM
      Dinner (Böttstein) 2h