### The XXIII European Synchrotron Light Source Workshop



# **Report of Contributions**

The XXIII Europ  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Max-IV 3 Gev Ring commissioning

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### **Max-IV 3 Gev Ring commissioning**

*Tuesday, 24 November 2015 08:30 (30 minutes)* 

**Presenter:** ANDERSSON, Ake (MAX IV Laboratory)

ESRF Operation and up-grade

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### ESRF Operation and up-grade

Tuesday, 24 November 2015 09:00 (25 minutes)

Presenter: PERRON, Thomas (ESRF)

ELETTRA status and up-grades

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### **ELETTRA** status and up-grades

*Tuesday, 24 November 2015 09:25 (25 minutes)* 

Presenter: KARANTZOULIS, Emanuel (Elettra - Sincrotrone Trieste)Session Classification: Session 1: New projects and upgrade proposals

The XXIII Europ · · · / Report of Contributions

SOLEIL operation and ongoing p  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### **SOLEIL** operation and ongoing projects

*Tuesday, 24 November 2015 09:50 (25 minutes)* 

**Presenter:** HERBEAUX, Christian (Synchrotron SOLEIL)

Status of the DIAMOND light source

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### Status of the DIAMOND light source

*Tuesday, 24 November 2015 10:45 (25 minutes)* 

**Presenter:** MARTIN, Ian (Diamond Light Source)

Towards the low emittance design  $\cdots$ 

Contribution ID: 8

Type: not specified

# Towards the low emittance design for the CANDLE storage ring

*Tuesday, 24 November 2015 11:10 (25 minutes)* 

**Presenter:** SARGSYAN, Artsrun (CANDLE Synchrotron Research Institute) **Session Classification:** Session 1: New projects and upgrade proposals

SLS-2 upgrade plan and status of SLS

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### SLS-2 upgrade plan and status of SLS

*Tuesday, 24 November 2015 11:35 (25 minutes)* 

**Presenter:** EHRLICHMAN, Michael (Paul Scherrer Institut)

The XXIII Europ  $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Status of PETRA-III

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### Status of PETRA-III

*Tuesday, 24 November 2015 14:00 (25 minutes)* 

**Presenter:** BIELER, Michael (DESY)

The XXIII Europ  $\, \cdots \,$  / Report of Contributions

Status of ALBA light source

Contribution ID: 11

Type: not specified

#### Status of ALBA light source

*Tuesday, 24 November 2015 14:25 (25 minutes)* 

Presenter: IRISO, Ubaldo (ALBA-CELLS)

BESSY II Status report

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### **BESSY II Status report**

*Tuesday, 24 November 2015 14:50 (25 minutes)* 

Presenter: GOSLAWSKI, Paul (HZB)

DELTA and its short pulse source  $\cdots$ 

Contribution ID: 13

Type: not specified

## DELTA and its short pulse source for VUV and THz radiation

*Tuesday, 24 November 2015 15:15 (25 minutes)* 

Presenter: UNGELENK, Peter (TU Dortmund / DELTA)

Status of SOLARIS

Contribution ID: 14

Type: not specified

#### **Status of SOLARIS**

*Tuesday, 24 November 2015 16:10 (25 minutes)* 

Presenter: WAWRZYNIAK, Adriana (Solaris National Synchrotron Radiation Centre)Session Classification: Session 2: Status reports and ongoing activities at existing rings

The XXIII Europ · · · / Report of Contributions

Status of the new ASTRID-2 light …

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### Status of the new ASTRID-2 light source

*Tuesday, 24 November 2015 16:35 (25 minutes)* 

Presenter: NIELSEN, Jorgen (Aarhus University, ISA)

The XXIII Europ  $\, \cdots \,$  / Report of Contributions

Update on the SESAME light source

Contribution ID: 16

Type: not specified

#### Update on the SESAME light source

*Tuesday, 24 November 2015 17:00 (25 minutes)* 

**Presenter:** MANUKYAN, Koryun (SESAME)

Status and beam diagnostics activ  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 17

Type: not specified

### Status and beam diagnostics activities at ANKA and FLUTE

*Tuesday, 24 November 2015 17:25 (25 minutes)* 

**Presenter:** SCHUH, Marcel (KIT)

Operation modes of the Metrolog  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 18

Type: not specified

#### **Operation modes of the Metrology Light Source**

Wednesday, 25 November 2015 08:00 (25 minutes)

**Presenter:** RIES, Markus (HZB)

Bunch separation by transverse r  $\cdots$ 

Contribution ID: 19

Type: not specified

# Bunch separation by transverse resonance island buckets triggered by BESSY VSR

Wednesday, 25 November 2015 08:25 (25 minutes)

**Presenter:** GOSLAWSKI, Paul (HZB)

RCDS for ESRF Optimization

Contribution ID: 20

Type: not specified

#### **RCDS for ESRF Optimization**

Wednesday, 25 November 2015 08:50 (25 minutes)

**Presenter:** LIUZZO, Simone (ESRF)

Beam dynamics study with harm ...

Contribution ID: 21

Type: not specified

### Beam dynamics study with harmonic cavity for ESRF EBS

Wednesday, 25 November 2015 09:15 (25 minutes)

Presenter: CARMIGNANI, Nicola (ESRF)

The XXIII Europ  $\, \cdots \,$  / Report of Contributions

Commissioning of bunch by bun  $\cdots$ 

Contribution ID: 22

Type: not specified

#### Commissioning of bunch by bunch system

Wednesday, 25 November 2015 10:10 (25 minutes)

**Presenter:** IRISO, Ubaldo (ALBA-CELLS)

Collective effects in the DIAMON  $\cdots$ 

Contribution ID: 23

Type: not specified

#### Collective effects in the DIAMOND light source

Wednesday, 25 November 2015 10:35 (25 minutes)

**Presenter:** KOUKOVINI-PLATIA, Eirini (Diamond light source) **Session Classification:** Session 3: Special topics The XXIII Europ  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

SwissFEL

Contribution ID: 24

Type: not specified

#### SwissFEL

Wednesday, 25 November 2015 11:00 (25 minutes)

**Presenter:** Dr LÖHL, Florian

SOLEIL synchronization system

Contribution ID: 26

Type: not specified

#### **SOLEIL** synchronization system

**Primary author:** Mr RICAUD, J.P. **Presenter:** Mr RICAUD, J.P.