Athos Machine Commissioning Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction Athos status and plan

Friday, 1 February 2019 09:00 (10 minutes)

Presenter: GANTER, Romain (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: General

Contribution ID: 2 Type: not specified

Ideal 1st experiment

Friday, 1 February 2019 09:10 (10 minutes)

Presenter: BOSTEDT, Christoph**Session Classification:** General

Contribution ID: 3 Type: not specified

Athos integration into SwissFEL operation

Friday, 1 February 2019 09:20 (10 minutes)

Presenter: VOULOT, Didier

Session Classification: General

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Athos BD commissioning strategy

Friday, 1 February 2019 09:30 (15 minutes)

Presenter: PRAT COSTA, Eduard (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Beam Dynamics

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Dogleg commissioning

Friday, 1 February 2019 09:45 (15 minutes)

Presenter: REICHE, Sven (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Beam Dynamics

Contribution ID: 6 Type: not specified

Dechirper commissioning

Friday, 1 February 2019 10:00 (15 minutes)

Presenter: BETTONI, Simona (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Beam Dynamics

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Undulator commissioning

Friday, 1 February 2019 10:15 (15 minutes)

Presenter: FERRARI, Eugenio

Session Classification: Beam Dynamics

Discussion

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussion

Friday, 1 February 2019 10:30 (20 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: Beam Dynamics

Contribution ID: 9 Type: not specified

Laser for 2 bunch operation

Friday, 1 February 2019 11:10 (10 minutes)

Presenter: VICARIO, Carlo (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Two bunch operation

Contribution ID: 10 Type: not specified

LLRF tools for 2 bunch operation

Friday, 1 February 2019 11:20 (15 minutes)

Presenter: GENG, Zheqiao

Session Classification: Two bunch operation

Contribution ID: 11 Type: not specified

Timing for 2 bunches

Friday, 1 February 2019 11:35 (10 minutes)

Presenter: VOULOT, Didier

Session Classification: Two bunch operation

Contribution ID: 12 Type: not specified

Resonant kicker and septum

Friday, 1 February 2019 11:45 (10 minutes)

Presenter: PARALIEV, Martin (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Two bunch operation

Contribution ID: 13 Type: not specified

Diagnostics for 2 bunches and Athos beamline

Friday, 1 February 2019 12:05 (10 minutes)

Presenter: ORLANDI, Gian Luca (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Two bunch operation

Athos Machine \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

Discussion

Friday, 1 February 2019 12:15 (15 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: Two bunch operation

Contribution ID: 15 Type: not specified

DRPS modification for Athos operation

Friday, 1 February 2019 13:30 (10 minutes)

Presenter: HOHMANN, Eike (Paul Scherrer Institut)Session Classification: Athos electron beamline

Feedback and MPS

Contribution ID: 16 Type: not specified

Feedback and MPS

Friday, 1 February 2019 13:40 (10 minutes)

Presenter: LÖHL, Florian

Session Classification: Athos electron beamline

Athos Machine · · · / Report of Contributions

RF (C and X-band)

Contribution ID: 17 Type: not specified

RF (C and X-band)

Friday, 1 February 2019 13:50 (15 minutes)

Presenter: PEDROZZI, Marco (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Athos electron beamline

Contribution ID: 18 Type: not specified

Undulators including CHIC

Friday, 1 February 2019 14:05 (15 minutes)

Presenter: SCHMIDT, Thomas (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Athos electron beamline

Contribution ID: 19 Type: not specified

Controls status for Athos

Friday, 1 February 2019 14:20 (10 minutes)

Presenter: CELCER, Tine (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Athos electron beamline

Discussion

Contribution ID: 20 Type: not specified

Discussion

Friday, 1 February 2019 14:30 (20 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: Athos electron beamline

Contribution ID: 21 Type: not specified

Photon diagnostics

Friday, 1 February 2019 15:20 (15 minutes)

Presenter: ARRELL, Christopher

Session Classification: Photonics

Contribution ID: 22 Type: not specified

Frontend and optics

Friday, 1 February 2019 15:35 (15 minutes)

Presenter: PRADERVAND, Claude (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Photonics

Contribution ID: 23 Type: not specified

Athos end station Furka

Friday, 1 February 2019 15:50 (10 minutes)

Presenter: SVETINA, Cristian

Session Classification: Photonics

Contribution ID: 24 Type: not specified

Athos end station AMO

Friday, 1 February 2019 16:00 (10 minutes)

Presenter: SCHNORR, Kirsten Andrea

Session Classification: Photonics

Athos Machine · · · / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 25 Type: not specified

Discussion

Friday, 1 February 2019 16:10 (20 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: Photonics

Contribution ID: 26 Type: not specified

BPM delivery and commissioning

Friday, 1 February 2019 11:55 (10 minutes)

Presenter: KEIL, Boris (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Two bunch operation