## Third SwissFEL Performance Workshop

# **Report of Contributions**

https://indico.psi.ch/e/8637

Machine overview: achievements ····

Contribution ID: 5

Type: not specified

## Machine overview: achievements 2020 / objectives 2021

Wednesday, 27 January 2021 09:10 (20 minutes)

Summary

**Presenters:** Dr LÖHL, Florian; BETTONI, Simona (PSI - Paul Scherrer Institut) **Session Classification:** Introduction

Final discussion and closing

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### Final discussion and closing

Wednesday, 27 January 2021 16:00 (10 minutes)

Summary

Session Classification: Closing

Photon science overview: achiev ...

Contribution ID: 18

Type: not specified

## Photon science overview: achievements 2020 / objectives 2021

Wednesday, 27 January 2021 09:30 (20 minutes)

Summary

**Presenters:** BOSTEDT, Christoph (PSI - Paul Scherrer Institut); NOLTING, Frithjof (Paul Scherrer Institut); PATTHEY, Luc (PSI - Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Introduction

Workshop introduction and obje  $\cdots$ 

Contribution ID: 21

Type: not specified

### Workshop introduction and objectives

Wednesday, 27 January 2021 09:00 (10 minutes)

Summary

**Presenter:** Dr SCHIETINGER, Thomas (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Introduction

RF

Contribution ID: 26

Type: not specified

#### RF

Wednesday, 27 January 2021 14:30 (10 minutes)

#### Summary

**Presenters:** CRAIEVICH, Paolo; GENG, Zheqiao (PSI - Paul Scherrer Institut) **Session Classification:** Systems - status and objectives

Electron instrumentation

Contribution ID: 27

Type: not specified

### **Electron instrumentation**

Wednesday, 27 January 2021 14:40 (10 minutes)

#### Summary

**Presenters:** ORLANDI, Gian Luca (Paul Scherrer Institut); ISCHEBECK, Rasmus (Paul Scherrer Institut)

Laser systems (gun and pump)

Contribution ID: 29

Type: not specified

## Laser systems (gun and pump)

Wednesday, 27 January 2021 15:15 (20 minutes)

#### Summary

**Presenters:** TRISORIO, Alexandre (Paul Scherrer Institut); JOHNSON, Steven (Paul Scherrer Institut)

Undulators

Contribution ID: 30

Type: not specified

## Undulators

Wednesday, 27 January 2021 15:45 (15 minutes)

Summary

Presenter: Dr CALVI, Marco (Paul Scherrer Institut)

Controls and DAQ

Contribution ID: 32

Type: not specified

#### **Controls and DAQ**

Wednesday, 27 January 2021 13:50 (25 minutes)

Summary

Presenter: CELCER, Tine (PSI - Paul Scherrer Institut)

Discussion

Contribution ID: 33

Type: not specified

## Discussion

Wednesday, 27 January 2021 14:15 (15 minutes)

Maloja

Contribution ID: 35

Type: not specified

## Maloja

Wednesday, 27 January 2021 10:25 (15 minutes)

#### Summary

Presenter: SCHNORR, Kirsten Andrea (PSI - Paul Scherrer Institut)

Furka

Contribution ID: 36

Type: not specified

## Furka

Wednesday, 27 January 2021 10:40 (15 minutes)

#### Summary

Presenter: RAZZOLI, Elia (PSI - Paul Scherrer Institut)

Timing & Synchronization status ···

Contribution ID: 38

Type: not specified

#### Timing & Synchronization status and upgrade plans

Wednesday, 27 January 2021 15:35 (10 minutes)

**Presenter:** SYDLO, Cezary (PSI - Paul Scherrer Institut)

BPM status and upgrade plans

Contribution ID: 39

Type: not specified

#### **BPM status and upgrade plans**

Wednesday, 27 January 2021 15:05 (10 minutes)

**Presenter:** KEIL, Boris (PSI - Paul Scherrer Institut)

Athos commissioning plan 2021

Contribution ID: 40

Type: not specified

#### Athos commissioning plan 2021

Wednesday, 27 January 2021 10:05 (20 minutes)

**Presenters:** PRAT COSTA, Eduard (Paul Scherrer Institut); REICHE, Sven (PSI - Paul Scherrer Institut)

Alvra

Contribution ID: 41

Type: not specified

#### Alvra

Wednesday, 27 January 2021 11:10 (15 minutes)

#### Summary

Presenter: BACELLAR, Camila (PSI - Paul Scherrer Institut)

Bernina

Contribution ID: 42

Type: not specified

#### Bernina

Wednesday, 27 January 2021 11:25 (15 minutes)

Summary

Presenter: LEMKE, Henrik Till

Cristallina

Contribution ID: 43

Type: not specified

## Cristallina

Wednesday, 27 January 2021 11:40 (15 minutes)

Summary

Presenter: PEDRINI, Bill Francesco (PSI - Paul Scherrer Institut)

Discussion

Contribution ID: 44

Type: not specified

## Discussion

Wednesday, 27 January 2021 11:55 (10 minutes)