MUST visit at PSI

Europe/Zurich
PSI

PSI

    • 09:30 10:15
      Status SwissFEL 45m
      Speaker: Hans Braun (PSI)
    • 10:15 12:30
      Scientific goals I 2h 15m
      Speakers: Bill Pedrini (Paul Scherrer Institut), Bruce Patterson (Paul Scherrer Institut), Hans-Christian Sigg (Paul Scherrer Institut), Jacinto De Paiva Sa (Paul Scherrer Institut)
    • 12:30 13:30
      Lunch (Oase) 1h
    • 13:30 14:45
      Scietific goals II 1h 15m
      Speaker: Christoph Hauri (Paul Scherrer Institut)
    • 15:00 15:45
      Visit 250 MeV Injector 45m
      Speaker: Marco Pedrozzi (Paul Scherrer Institut)
    • 16:00 17:00
      Talk 1h
      Speaker: Dr Jom Luiten
    • 17:00 18:00
      General discussion 1h
    • 19:00 21:00
      Dinner (Böttstein) 2h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×